Omdat je alleen sterk kunt blijven als je herkent wanneer dit niet zo is!

* Privacybeleid: je informatie is 100% veilig

Jasper is trainer, coach en werkzaam bij de brandweer. Brengt zijn eigen PTSS-ervaring mee in mentaalbewust.nl. Werkt graag voor en met mensen aan mentale bewustwording in traumagevoelige beroepen.

Meer weten? Kijk dan even op mijn Linkedinprofiel

Paul is trainer, coach emdr- en hypnotherapeut. Brengt zijn ervaring bij de brandweer mee in mentaalbewust.nl. Helpt mensen graag aan kennis en inzichten waarmee ze sterk kunnen blijven in hun belangrijke werk.

Meer weten? Kijk dan even op mijn Linkedinprofiel

Onze principes

Wij geloven dat je alleen mentaal sterk kunt zijn en blijven als je ook begrijpt, ziet en voelt als dat even niet zo is.

Wij geloven dat een organisatie en zijn medewerkers alleen mentaal sterk kunnen zijn en blijven als er ook begrepen wordt dat dit niet altijd zo kan zijn. Als er gezien en gevoeld wordt als mensen even niet oké zijn. Daarom willen wij het taboe doorbreken op het ontstaan en hebben van mentale klachten in organisatie waar mensen werken die naar voren stappen als anderen weglopen. Een organisatie waar iedereen naar kijkt als niemand het meer weet.

Wij maken mensen en organisaties bewust van de mentale effecten van het werk en de gevolgen hiervan. Wij stellen mensen in staat om snel klachten te herkennen bij zichzelf en anderen en hiermee snel hulp in te kunnen roepen bij de professionele zorg.

Die mensen helpen tijdens de moeilijkste momenten in hun leven of wanneer er grote maatschappelijke schade dreigt te ontstaan. Om die medewerkers te kunnen bijstaan voor, tijdens en na ingrijpende werkgerelateerde gebeurtenissen hebben we het mentaal veiligheidsplan ontwikkeld. Download ons veiligheidsplan.

“Er komt altijd een klus die je raakt, voor ons is het dan belangrijk dat zowel de persoon als zijn collega’s dit niet als zwak zien maar als een verwonding die is opgelopen in het heetst van de strijd.”
Jasper Weyling

Onze workshops zijn:

Korte en praktijkgerichte workshops voor snelle herkenning van ptss gerelateerde klachten.
Voor mensen die zich onder niet normale omstandigheden inzetten voor anderen.
En voor mensen die trainen, opleiden en faciliteren in traumagevoelige sectoren.

* Privacybeleid: je informatie is 100% veilig

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze pagina zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze pagina, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Ok