Over ons

Over Jasper en Paul 

Het is onze dagelijkse ambitie om organisaties en mensen bewust te maken van de mentale effecten op het werk dat zij doen. Niet alleen voor de momenten zelf, juist ook voor de gevolgen ervan. 

Het belang hiervan zijn we gaan inzien vanuit eigen ervaringen. Nadat Jasper hersteld was van PTSS wilde hij graag iets nuttigs met zijn ervaringen doen. Alles vanuit de vraag “wat had ik aan het begin van mijn loopbaan als hulpverlener willen weten?”. Deze inzichten delen we nu met jou. Zodat jij er wel op tijd mee aan de slag kan.

We hebben ons verdiept in de achtergronden en wetenschap. Opleidingen en cursussen gevolgd in binnen- en buitenland. Vanuit een pure motivatie om de juiste kennis op dit vlak te delen. Eerlijk, transparant en pragmatisch. 

Door het gebruiken van bewezen principes die direct toepasbaar zijn, zodat je zelfredzaam bent.

Het werk wat jij doet is niet normaal. Daar hoort goede begeleiding bij, zodat je het tijdig herkent. Bij jezelf of bij een collega. Dit met als doel om je ‘overeind’ te houden. Voor jezelf, je omgeving en het belangrijke werk wat je doet.

Wil je ons beter leren kennen?

Maak kennis met Jasper en Paul

Jasper

Jasper is trainer, coach en werkzaam bij de brandweer. Hij brengt zijn eigen PTSS-ervaring mee in zijn workshops. Heeft een enorme passie om te werken aan mentale bewustwording bij mensen in hoog risico beroepen.

Interesse in een workshop of meer weten?

Paul

Paul is trainer, coach emdr- en hypnotherapeut. Brengt zijn ervaring bij de brandweer mee in zijn workshops. Helpt mensen graag aan kennis en inzichten, waarmee ze sterk en krachtig blijven in hun belangrijke werk en privé.

Interesse in een workshop of meer weten?