Mentaalbewust levert bijdrage aan SLIM-event VRR

Op 12 en 13 mei organiseert de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond het SLIM-event. SLIM staat voor Samen Leren van Incidenten is een Must.

Na twee jaar pauze door Corona is de VRR nu weer in de gelegenheid dit mooie event te organiseren. De workshops die door de hele dag heen worden verzorgd staan allemaal in het teken van de vraag ‘wat zou jij je collega morgen vertellen over….’ . Dit jaar spelen human factors een belangrijke rol in de workshops van dit event.

Wij zijn trots en dankbaar om beide dagen de plenaire workshop te mogen verzorgen waarmee de dag wordt gestart. De workshop staat in het teken van de vraag ‘wat hadden wij willen weten aan het begin van onze loopbaan’. Veel elementen van dit antwoord gaan over fysieke en mentale processen, wat de impact is op het werken bij een hulpdienst en hoe je hierbij goed voor jezelf kan zorgen.

Met onze workshop hopen we de deelnemers met een focus op de human factors deel te laten nemen aan de workshops die de rest van de dag door medewerkers van de VRR worden verzorgd.